Util - un bun profesionist
repara orice este legat de mecanica fina

Util - Ai un telefon defect, o tabletă defectă sau un computer care cere modernizare, IATĂ SOLUȚIA

HARTA METEO

foarte interesantă

ULTIMELE   ADAUGARI

 

ZODIAC

«  Februarie 2023  »
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Ecran initial DE TOATE PENTRU TOTI sa invatam de la altii

O comoară de informatii !!!

Document unic și greu de procurat. O comoară de informatii !!!


Informațiile și datele prezentate sunt reproduse parțial după Volumul II, Țara Românească, al Enciclopediei României, editura Imprimeriei Naționale, 1938, lucrare elaborată sub conducerea prof. Dimitrie Gusti

ROMANIA Interbelica ... document unic şi greu de procurat !!!
>>>         - istorie, geografie, economie etc. incl. documente video rarisime ce trebuie cunoscute de cât mai mulți români și nu numai...!!!
>>>
>>>
>>>Deschideti linkul de mai jos si dati clik pe judetul care va intereseaza! Este aici o munca de Sisif, pe care sper sa o apreciati la justa ei valoare.
>>>Portretul Romaniei Interbelice EXCEPTIONAL! Transmiteti-l tuturor copiilor din casele Dumneavoastra, pentru ca acum istoria se face in... "limba materna" a fiecarei nationalitati, cu carti primite din afara..., cu teoriile tarii de origine..., cu mesajele profund ostile MARII ROMANII, care a stat ca un os in gat marilor puteri ale Europei !
>>>Mai mult... Istoriile alternative aprobate de Ministerul de resort au dat posibilitatea ca fiecare scoala sa interpreteze in mod propriu (si de cele mai multe ori diferit de la un judet la altul!) evenimentele care constituie istoria adevarata a Teritoriilor Romanesti, indiferent cum s-au numit ele de-a lungul vremilor!
>>>Foarte interesante pentru noi toti romanii (pentru tinerii nostri, in mod special) - sunt mai ales informatiile, necunoscute in marea majoritate, despre zone care... au fost... nu mai sunt... si nu
se
stie daca... si cand... vor mai apartine vreodata acestei tarisoare...
>>>Dumnezeu sa apere si sa binecuvanteze Romania si romanii, oriunde s-ar afla ei !

CLIC AICI