Util - un bun profesionist
repara orice este legat de mecanica fina

Util - Ai un telefon defect, o tabletă defectă sau un computer care cere modernizare, IATĂ SOLUȚIA

HARTA METEO

foarte interesantă

ULTIMELE   ADAUGARI

 

ZODIAC

«  Februarie 2023  »
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Ecran initial DIVERTISMENT teste

ing. Andrei Gheorghe, un luptator

 

Colegul nostru,

ing. Andrei Gheorghe unul dintre luptătorii cu viața, din promoția noastră

In vara lui 2017 am vorbit la telefon cu colegul nostru ing.Andrei Gheorghe, moment in care am aflat de problema lui severă de sănătate - neolplasm pulmonar.
I-am sugerat sa incerce sa ajungă la doamna Dr. Anda-Natalia Ciuhu, medic primar Oncologie Medicală nora lui   ing. Vasile Ciuhu. Doamna doctor l-a consultat si l-a indrumat ce și cum sa procedeze in continuare. Am raspuns invitației colegului nostru Andrei de a-l vizita acasă in București pentru a sta de vorbă legat de perioada delicată prin care trece.


Stând de vorbă cu el am ajuns la concluzia ca a fost un perseverent luptător in viață avand trei perioade distincte de lupta. Prima a fost aceea  profesională unde a reusit să performeze până la nivel de realizări de importanță națională, unele recunoscute și prin doua Certificate de Inventator.(clic) A doua perioadă de luptător a fost aceea că a inființat si menținut in activitate vreme de 19 ani  un cabinet stomatologic privat in calitate de proprietar unic , cu medici angajați sau colaboratori, el ocupânduse nemijlocit de contabilitatea firmei, avize , aprobari si aprovizionarea cu materiale consumabile. La ora actuala traieste o a treia perioadă, de luptă severa cu neoplasmul pulmonar. Se interneaza repetitiv perioade destul de lungi la Casa Sperantei in Bucuresti unde este echilibrat medical bucurandu-se de condiții de viață de exceptie total gratuite. Am fost sa-l vizitez și la Casa Sperantei in luna Ianuarie 2018.

 

Mi-a povestit despre grija pe care o au angajatii fata de cei bolnavi. M-a rugat să scriu aici mulțumirile lui si recunoștința față de Dr. Stăncilescu Liliana și Dr. Ciocârlan Ruxandra, ambele profesioniste de înaltă ținută. El mi-a sugerat sa scriu despre Casa Sperantei in ideea că dacă in timp, careva dintre noi sau dintre cunostințele noastre are regretabile probleme de sanatate, să știe că această fundatie există.HOSPICE Casa Speranei
Președintele și fondatorul HOSPICE Casa Speranței, Graham Perolls, distins cu premiul Change Maker of the Year 2016
Hospice Casa Speranței, fundația înființată de Graham Perolls, în 1992, la Brașov, a alinat suferințele a peste 15 mii de persoane aflate în stadii terminale ale unor boli incurabile. Peste 12.000 de cadre medicale, din România și alte 16 țări, au fost instruite în paliație (îngrijirea bolnavilor incurabili). In Bucuresti HOSPICE Casa Speranței, functioneaza in Colentina la capătul parcului Plumbuita pe strada Tămâioarei. Am fost plăcut surprins de totală diferența dintre acest lăcaș de sănătate și cunoscutele noastre spitale sau camine de bătrâni.
Îngrijirea paliativă practicata aici vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.


HOSPICE Casa Speranţei acordă servicii specializate (numite „îngrijiri paliative”) persoanelor care suferă de boli incurabile, în așa fel încat bolnavul – adult sau copil – să se poată bucura de o cât mai buna calitate a vieţii și de un cât mai bun confort, fără durere sau alte simptome neplacute, alături de cei dragi.

MRL