Util - un bun profesionist
repara orice este legat de mecanica fina

Util - Ai un telefon defect, o tabletă defectă sau un computer care cere modernizare, IATĂ SOLUȚIA

HARTA METEO

foarte interesantă

ULTIMELE   ADAUGARI

 

ZODIAC

«  Septembrie 2022  »
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Ecran initial Deschide aici

Precizari

In calitate de autor al acestui sait am sa fac in cele ce urmeaza cateva precizari , fara pretentie de regulament de functionare. Obiectiunile tale si eventualele completari pe care le simti necesare te rog sa le trimiti prin serviciul TRIMITERE MESAJE pentru a le da curs. Iti multumesc.

 

In acest sens va propun:

 

Sa evitam materiale cu conotatie politica

Sa evitam materiale agresive sau jignitoare sau de orice fel care ar putea sa supere pe careva dintre noi

Sa participam fiecare cu ce crede ca este necesar la completarea  sau revizuirea actualei structuri a saitului

Propun ca acesarea saitului sa se faca prin parola, fara a va convinge ca accesul este restrictionat total unor eventuale atacuri

La ora actuala saitul se gaseste in administrarea autorului. Mentionez faptul ca operatiunile de intretinere a saitului sunt posibile de catre oricine, care este familiarizat cu operarea pe computer.

 

Precizari

 

Saitul este astfel conceput incat sa aiba pe de o parte, rubrici private ale promotiei, iar pe de alta parte articole si consemnari de ordin general, subiecte interesante, altele amuzante,  informatie de utilitate cotidiana , etc. In acest sens astept corespondenta de orice gen din partea voastra, pentru publicare. 

Pentru colegii mai putin familiarizati cu operarea pe calculator, am inclus in rubrica "de toate pentru toti"  niste lectii foarte simple de informatica, lectii care se pot descarca pe calculatorul propriu, ele reprezentand de fapt niste video-tutoriale create de mine. Functie de interesul aratat am sa inregistrez si lectii de informatica cu subiect rezultat din dorintele tale. Iti garantez ca in situatia in care ai nevoie si doresti sa te acomodezi cu operarea computerului, te pot instrui fara sa simti efort sau plictiseala.

                                                                                                                          R.M.